Status Post Format

اقامت گرجستان

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
اقامت گرجستان و راههای اخذاقامت گرجستان موضوعاتی هستند که در این مقاله سعی بران شده که در مورد کلیه انها به تفصیل برای شما سروران توضیح دهیم .دراین مقاله عناوین مهمی ازجمله اخذاقامت گرجستان و شرایط اخذاقامت گرجستان به صورت کامل موردبررسی وتحلیل قرارگرفته است.همچنین اهم راههاوشرایط اخذاقامت گرجستان برای مهاجرین واتباع خارجه رابه صورت تفصیلی موردبحث وبررسی وتحلیل قرارمیدهیم. اقامت کشور گرجستان معمولابه طروق های متفاوتی ازجمله اقامت ازطریق تحصیلی,اقامت کاری,اقامت ازطریق سرمایه گذاری,اقامت ازطریق ازدواج واقامت ازطریق تولد وپناهندگی امکان پذیرمیباشدکه به صورت مفصل درادامه مقاله به توضیح هرکدام میپردازیم. ویزای گرجستان: شهروندان 98 کشور می توانند به منظور تحصیل، کار، گردشگری و یا سرمایه گذاری به گرجستان سفر کنند. این فهرست شامل کشورهای عضو اتحادیه اروپا، کشورهای مستقل مشترک المنافع، کشورهای حوزه خلیج، ایران (45 روز)، لبنان و غیره می باشد. علاوه بر این، دارندگان ویزا یا مجوز اقامت در حدود 50 کشور دیگر (کشورهای عضو اتحادیه اروپا، کشورهای حوزه خلیج، ایالات متحده آمریکا، استرالیا، کانادا و غیره) نیز می توانند به گرجستان بدون ویزا سفر کنند. سایر خارجی ها باید قبل از وارد شدن به گرجستان، ویزای کوتاه مدت بگیرند. برای اتباع اکثر کشورهای جهان، نیازی به مراجعه به سفارتخانه ها به منظور اخذ ویزا نیست زیرا ویزای کوتاه مدت به صورت الکترونیکی (e-visa) برای آنها صادر می شود. تمدید ویزای کوتاه مدت به طور کلی جز در موارد استثنایی امکان پذیر نیست. با این وجود، اگر ویزای شما حداقل 7 روز اعتبار داشته باشد، می توانید الزام ترک گرجستان را به تعویق اندازید. خصوصاً اگر درخواست اقامت خود را ثبت کرده باشید یا پرونده اقامت شما در حال بررسی باشد، می توانید در گرجستان به مدت محدود بمانید. مجوز اقامت این امکان را فراهم می کند که یک شهروند خارجی وارد خاک گرجستان شود، در این کشور اقامت داشته باشد یا در طول مدت اعتبار مجوز اقامت خود در خاک گرجستان سفر کند. همچنین امکان می دهد که دارنده مجوز بتواند یک شخص خارجی دیگر را به گرجستان دعوت کند. برای دریافت مجوز اقامت، فرد متقاضی باید شخصاً یا از طریق نماینده مجاز خود به اداره مركزی توسعه خدمات عمومی، شعبه ای از اداره خدمات عمومی یا یک مرکز اجتماعی در گرجستان درخواست دهد، یا از طريق خدمات از راه دور اداره توسعه عمومی به آدرس اینترنتی https://services.sda.gov.ge این کار را انجام دهد. فرم درخواست و مدارک لازم برای ارسال باید به زبان گرجی باشد. با این حال، اگر درخواست خود را به زبان انگلیسی و / یا روسی نیز تحویل دهید، پذیرفته و بررسی می شود. علاوه بر این، پاسپورت فرد متقاضی خارجی در صورتی که اطلاعات آن به زبان انگلیسی باشد، نیاز به ترجمه گرجی ندارد که باید آن را نیز به اداره توسعه خدمات عمومی ارسال کنید. گرجستان مجوزهای اقامت زیر را صادر می کند: اقامت گرجستان از طریق کار برای افرادی صادر می شود که به منظور فعالیت های کارآفرینی و یا کارگری به گرجستان وارد می شوند و همچنین قصد شروع کسب و کار خود یا انجام کارهای غیررسمی یا شغل آزاد دارند؛ شما همچنین می توانید یک مجوز اقامت کاری اخذ کنید تا بتوانید کار مستقل خود را در گرجستان شروع کنید یا شغل دیگری پیدا کنید. به این منظور شما باید حداقل 4200 لاری (حدود 1700 دلار) در حساب بانکی خود در گرجستان داشته باشید. مجوز اقامت کاری برای مدت یکسال (به طور معمول شش ماه) صادر می شود، سپس برای 5 سال دیگر تمدید می شود و پس از مدت 6 سال با توجه به موفقیت کسب و کار شما و تاثیر مثبت آن در تولید درآمد به اجازه اقامت دائم تبدیل خواهد شد. اقامت گرجستان از طریق تحصیل برای افرادی صادر می شود که برای تحصیل در موسسات آموزشی مجاز و دانشگاه های گرجستان وارد این کشور می شوند. مدارک لازم برای تحصیل در مقاطع مختلف در کشور گرجستان در زیر ارائه شده است. پذیرش در مقطع کارشناسی: کپی از پاسپورت بین المللی مدرک زبان ریز نمرات دبیرستان توصیه نامه رزومه شناسنامه / کارت ملی پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد: مدرک کارشناسی ریز نمرات دانشگاه پذیرش در مقطع دکترا: مدرک کارشناسی مدرک کارشناسی ارشد ریز نمرات دانشگاه پایان نامه کارشناسی ارشد رشته های تحصیلی زیر در دانشگاه های مختلف گرجستان در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه می شود. زبان آموزش در این کشور انگلیسی، گرجی یا روسی است. رشته های پزشکی: پزشکی عمومی (MBBS، MD)، اطفال: به مدت 6 سال دندانپزشکی / دندانسازی: به مدت 5 سال داروسازی: به مدت 5 سال پرستاری: به مدت 3 سال سایر رشته های موجود: مدیریت بازگانی، اقتصاد بین المللی، حسابداری، مدیریت مالی، بانکداری و امور مالی، مدیریت هتل و گردشگری، روابط بین المللی، علوم کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر، فناوری اطلاعات، مخابرات، ارتباطات جمعی، مهندسی هوانوردی، حقوق هوانوردی، مدیریت بازرگانی حمل و نقل هوایی، CPL (با رتبه بندی چند موتوره. مقطع لیسانس + CPL)، سیستم های کامپیوتری و شبکه سازی، مهندسی نرم افزار، مهندسی ارتباطات، مهندسی عمران، معماری، مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی صنعتی، حقوق و دیپلماسی، مدیریت حمل و نقل. اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری برای متقاضیان خارجی صادر می شود که حداقل 300،000 لاری در گرجستان سرمایه گذاری کنند. این سطح سرمایه در قانون گرجستان در رابطه با ترویج و تضمین سرمایه گذاری مطرح شده است. در چنین مواردی، مجوز اقامت همچنین برای اعضای خانواده شخص سرمایه گذار صادر می شود که شامل همسر، افراد معلول وابسته به شخص سرمایه گذار و کودکان زیر سن قانونی است؛ مجوز اقامت موقت همچنین برای متقاضیان خارجی صادر می شود که طبق قانون گرجستان در خصوص مبارزه با خشونت خانگی، حفاظت و حمایت از قربانیان آن به عنوان قربانی خشونت خانگی شناخته می شوند؛ واجدین شرایط اجازه اقامت دائم (سرمایه گذار)، باید حداقل 300،000 لاری (در حدود 122،000 دلار) در اقتصاد گرجستان سرمایه گذاری کنند، که به شکل وام، سپرده های مدت دار، خرید املاک و یا سایر دارایی ها است. ارزش سرمایه گذاری شما باید توسط یک حسابرس مستقل تأیید شود. علاوه بر این، درخواست مجوز اقامت دائم باید توسط یکی از اعضای دولت گرجستان یا توسط سه مدیر شرکت از شهروندان گرجستان تایید شود. اجازه اقامت دائم برای مدت نامحدود صادر می شود. با این حال، کارت اقامت باید هر پنج سال یکبار تمدید شود. پس از 6 سال این مجوز به مجوز اقامت دائم تبدیل می شود. پلیس و سرویس اطلاعات گرجستان شرایط هر متقاضی را به طور کامل بررسی می کنند. بر این اساس، هیچ تضمینی وجود ندارد که درخواست شما تایید شود. باید گفت که متقاضیان از کشورهای غربی دارای شرایط مطلوب تری در این زمینه هستند، در حالی که متقاضیان از کشورهایی مانند ایران، عراق، سوریه یا پاکستان باید دلایل و پرونده مستحکمی برای اثبات کیفیت سرمایه گذاری خود برای اخذ مجوز داشته باشند. اجازه اقامت کوتاه مدت به صاحبان املاک و مستغلات که آپارتمان، خانه، زمین و یا هر گونه اموال مسکونی یا تجاری دیگری به ارزش 35،000 دلار و بیشتر خریداری کنند، اعطا می شود. اقامت گرجستان از طریق ازدواج هر کشوری قوانین خاصی برای ازدواج شهروندانش با شهروندان یک کشور دیگر دارد. دولت گرجستان شرایط سختگیرانه ای را برای خارجی هایی که با اتباع گرجستان ازدواج می کنند، اعمال می کند. شما باید به مقامات گرجستان ثابت کنید که در حال حاضر مجرد هستید، یا اینکه قبلاً هرگز ازدواج نکرده اید و یا طلاق شما نهایی شده است. هویت شما خود را ثابت کنید و نشان دهید که هرگز در گرجستان مرتکب جرم و جنایت نشده اید. این کار با ارائه مدارک مختلف از جمله تأیید وضعیت مجردی به دولت گرجستان یا در گرجستان و از طریق سفارت گرجستان انجام می شود. همسر گرجستانی شما باید یک فرم حمایت مالی از طرف شما ارائه دهد تا بتوانید مدارک مربوط به اقامت را به همراه فرم تکمیل شده خود ارسال کنید. برای ازدواج با یک شهروند گرجستانی، شما باید به دولت گرجستان ثابت کنید که واجد شرایط انجام چنین کاری هستید. این شامل موارد زیر می شود: مدارک هویتی مربوط به کشور محل تولد اثبات وضعیت مجردی اثبات شرط سنی اگر همسر گرجستانی شما فرزندانی داشته باشد، این امر تاثیری روی مدارک لازم برای درخواست ازدواج در گرجستان ندارد. همینطور اگر شما فرزندانی دارید، آنها هم تاثیری روی درخواست شما برای ازدواج با یک شهروند گرجستانی ندارند. اقامت گرجستان از طریق تولد تابعیت گرجستان پیوند قانونی یک فرد با گرجستان است. یک شهروند گرجستان نمی تواند همزمان شهروند کشور دیگری باشد، به جز موارد استثنایی که در قانون اساسی گرجستان مشخص شده است. افراد در موارد زیر شهروند گرجستان در نظر گرفته می شوند: در زمان تولد کودک، حداقل یکی از والدین او شهروند گرجستان باشد؛ اگر کودک در خاک گرجستان به علت باروری مصنوعی (جایگزینی) متولد شده باشد، و کشورهای مبدأ هیچ یک از والدینش او را شهروند خود ندانند؛ اگر کودک فرزند افراد بدون ملیت در گرجستان باشد و در خاک گرجستان متولد شده باشد. فردی که در خاک گرجستان متولد شده است و یکی از والدین او در گرجستان بدون ملیت است و والدین دیگر او مشخص نباشد. کودک زیر سن قانونی که در گرجستان زندگی می کند و پدر و مادر او معلوم نیست، به عنوان شهروند گرجستان محسوب می شود تا زمانی که برعکس آن ثابت شود. درخواست برای تعیین شهروندی گرجستان را می توان به صورت شخصی یا از طریق نماینده مجاز به اداره مركزی توسعۀ خدمات عمومی، شعبه ای از اداره خدمات عمومی یا یک مرکز اجتماعی ارسال نمود. کسانی که در خارج از گرجستان زندگی می کنند می توانند مدارک کودک خود را به دفتر کنسولی گرجستان در خارج از کشور ارسال کنند و یا از طریق خدمات از راه دور اداره توسعه خدمات عمومی به آدرس زیر مراجعه کنند: https://intpass.sda.gov.ge/. اقامت گرجستان از طریق پناهندگی مسائل مربوط به اخذ پناهندگی در گرجستان در قانون گرجستان در رابطه با حفاظت بین المللی تعیین شده است. این قانون در خصوص حمایت بین المللی در موارد زیر است: وضعیت پناهندگی که فرد به علت ترس از آزار و اذیت به دلایل نژادی، مذهبی، ملیت، عضویت در یک گروه اجتماعی خاص یا عقاید سیاسی نمی تواند یا نمی خواهد از حفاظت کشور مبدا خود استفاده کند. وضعیت بشردوستی که فرد به دلایل متقنی بر این باور است که در صورت بازگشت به کشور مبدا با خطر و آسیب جدی مواجه خواهد شد. وضعیت افراد تحت حمایت موقت که در صورتی است که فرد نیاز به حمایت بین المللی دارد و به دلیل خشونت بی رحمانه، تجاوز، درگیری های داخلی و بین المللی یا نقض گسترده حقوق بشر قادر به بازگشت به کشور مبدا خود نیست. تصمیم به اعطای هر یک از موارد فوق به وزارت امور داخلی گرجستان مربوط است. درخواست حفاظت بین المللی، به طور مستقیم یا غیرمستقیم، کلامی یا کتبی از طرف فرد خارجی یا بیگناهی که در گرجستان درخواست حمایت بین المللی داشته باشد، ارائه می شود. برای فردی که به عنوان پناهجو در گرجستان ثبت نام کرده یک کارت شناسایی موقت برای مدت یک سال صادر می شود. بر اساس این مدرک می تواند از حقوق مختلف شهروندی به موجب قانون بهره مند شود. طبق روال معمول، درخواست حفاظت بین المللی در عرض 6 ماه پس از ثبت آن بررسی می شود. این مدت ممکن است تا 9 ماه طول بکشد. همچنین برای فرد پناهنده، گذرنامه / مدارک سفر صادر می شود که برای دریافت آن به اداره توسعه خدمات عمومی مراجعه می کند. گذرنامه برای شخصی که دارای وضعیت پناهنده / بشردوستانه است، در مدت 10 روز کاری و با اعتبار 2 سال برای پناهنده ها و با اعتبار 1 سال برای وضعیت بشردوستانه و به صورت رایگان صادر می شود. اقامت گرجستان از طریق ویزای پیوست به خانواده برای اعضای خانواده یک شخص خارجی صادر می شود که مجوز اقامت دارد و یا شخصی که به عنوان یک فرد بدون ملیت در گرجستان در نظر گرفته شود. اعضای خانواده در این جا عبارتند از: همسر، فرزند و والدین، همچنین کودکان زیر سن قانونی یا افراد معلول که به طور کامل وابسته و یا تحت مراقبت (کفالت) فرد متقاضی باشند؛ اجازه اقامت برای شهروندان سابق گرجستان برای اشخاص خارجی صادر می شود که قبلاً تابعیت گرجستان را داشته اند و در حال حاضر مجوز اقامت آنها با اتمام رسیده است؛ اجازه اقامت افراد بدون ملیت برای کسانی صادر می شود که وضعیت آنها بعنوان افراد بدون ملیت در گرجستان به اثبات رسیده باشد. مجوز اقامت ویژه برای شهروندان خارجی صادر می شود که براساس دلایل منطقی ممکن است قربانی قاچاق انسان شده باشد. چنین مواردی در قانون گرجستان در مبارزه با قاچاق انسان مشخص شده است. مجوز اقامت ویژه همچنین برای متقاضیان خارجی صادر می شود که از یکی از مقامات دولت گرجستان به صورت کتبی از او حمایت کرده و برای او درخواست صدور مجوز اقامت موقت داشته باشد. همچنین این نوع مجوز ممکن است پس از 5 سال استفاده از حق اقامت موقت برای متقاضیانی که دارای اقامت دائم در کشور خارجی دیگری هم هستند، صادر شود. اجازه اقامت دائم به همسر، والدین و فرزندان کسانی که شهروندی گرجستان را دارند، صادر می شود؛ همچنین برای شهروند خارجی که مجوز اقامت موقت دارند و طی شش سال گذشته در گرجستان اقامت داشته اند، صادر می شود. اگر شخص متقاضی با هدف تحصیل یا استفاده از خدمات پزشکی در گرجستان اقامت داشته است، یا مدت زمانی را برای انجام مأموریت دیپلماتیک یا مواردی از این قبیل در گرجستان سپری نموده باشد، این دوره را نمی توان به عنوان بخشی از پیش شرط شش سال اقامت موقت به حساب آورد. ویزای کوتاه مدت گرجستان برای شخص متقاضی و اعضای خانواده او صادر می شود که طبق قانون گرجستان، حق مالکیت قانونی (به جز زمین های کشاورزی) با قیمت بازاری بالای 35000 لاری را داشته باشند. شخص خارجی که به طور قانونی در گرجستان اقامت دارد و یکی از انواع مجوزهای اقامت فوق را دارد، حق دریافت نوع دیگری از مجوز اقامت را نیز دارد در صورتی که تمام شرایط مورد نیاز برای دریافت مجوز دوم را داشته باشد. مدت زمان ویزاهای گرجستان : مجوز اقامت تحصیلی، کاری، پیوست به خانواده، مجوز اقامت ویژه، اقامت کوتاه موقت و بلند مدت و همچنین اجازه اقامت برای شهروند سابق گرجستان و یا افراد بدون ملیت با حق اقامت موقت به مدت 6 سال صادر می شوند. این نوع مجوز اقامت ابتدا برای یک دوره شش ماهه تا یک ساله صادر می شود و پس از آن به مدت 5 سال قابل تمدید است. اجازه اقامت سرمایه گذاری، اجازه اقامت دائم و اجازه اقامت افراد بدون ملیت به مدت نامحدود صادر می شود. البته اجازه اقامت افراد بدون ملیت در صورتی به مدت نامحدود صادر می شود که متقاضی شهروندی گرجستان را قبلاً داشته باشد. مجوز اقامت توسط اداره توسعه خدمات عمومی ظرف 30 روز پس از تحویل مجموعه کامل مدارک مورد نیاز صادر می شود. با این حال، امکان صدور سریع مجوزها وجود دارد؛ برای کسب اطلاعات دقیق در مورد این نوع خدمات به وب سایت های www.sda.gov.ge و www.psh.gov.ge مراجعه کنید. اداره توسعه خدمات عمومی، یک کارت اقامت الکترونیکی برای شخص خارجی که مجوز اقامت گرجستان را دارد، صادر می کند. کارت اقامت یک مدرک هویتی است که هویت فرد خارجی که در گرجستان زندگی می کند، حق شهروندی و محل اقامت او در گرجستان را تأیید می کند. اگر شما عزیزان در پی کسب اطلاعات بیشتر در مورد اقامت گرجستان و راههای اخذ اقامت گرجستان هستید و میخواهید اطلاعات تخصصی تری داشته باشید در این زمینه،میتوانید با وکلا و مشاورین ارشد ما در موسسه حقوقی ملک پور نیز در ارتباط باشید و همواره از مشاوره انها در امور مهاجرت بویژه اقامت گرجستان و راههای اخذ اقامت گرجستان استفاده نمایید

بلوک‌های خاک فشرده شده یا (CEB)، مصالح ساختاری هستند که از خاک زیر پای شما جهت ساختن طیف گسترده‌ای از سازه‌ها شامل خانه‌ها، مدارس

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo. Quisque sit amet est et sapien ullamcorper pharetra. Vestibulum erat wisi, condimentum sed, commodo vitae, ornare sit amet, wisi. Aenean fermentum, elit eget tincidunt condimentum, eros ipsum rutrum orci, sagittis tempus lacus enim ac dui. Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat. Aliquam erat volutpat. Nam dui mi, tincidunt quis, accumsan porttitor, facilisis luctus, metus

© 2017 Your Company. All Rights Reserved. Designed By WarpTheme

Search